حجت الاسلام و المسلمین سیدعلیرضا تکیه ای در حاشیه برگزاری کمیسیون «روحانیت و بیداری اسلامی» همایش سالانه روحانیت، راهبردها و تعاملات فرهنگی در گفتگو با خبرنگار اعزامی سرویس استان های مرکز خبر حوزه اظهار داشت: بی شک استفاده از تمام امکانات ارتباط جمعی از جمله اینترنت و ... می تواند در ابلاغ پیام روحانیت و انجام وظیفه آن ها مؤثر باشد.
وی همچنین با بیان این که اساس بعثت رسل و برانگیختن انبیا برای بیداری انسان هاست ، افزود: از روز آغاز رسالت انبیاء، خداوند نعمت وجودی پیامبران و بعد از آن هم امامت را به مردم هدیه کرده تا مردم همواره در پیروی از سخنان آن ها هوشیار و بیدار باشند.
نائب رئیس مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم اضافه کرد: در زمان غیبت حضرت ولی عصر(عج) نیز، رهبری و هدایت جامعه اسلامی به حکم شرع و سخن خود امامان(ع) به علمای واجد الشرایط محول شده است و از این منظر باید گفت روحانیت در خط مقدم وظیفه بیداری اسلامی قرار دارد.
وی در ادامه یادآور شد: این اراده الهی است که پیامبر را برانگیخت تا به مردم آگاهی دهد تا در اثر آن آگاهی مردم وارسته شوند و البته این معنایی جز بیداری اسلامی ندارد.
حجت الاسلام و المسلمین تکیه ای در ادامه با تاکید بر این که بیدارگری کار روحانیت است و از این جهت کار روحانیت کار انبیاست، خاطر نشان کرد:توقعی که جوامع از هدایت گران و رهبران خود دارند، چنین انتظاری را نیز مردم از روحانیت دارند.
وی تصریح کرد: باید آحاد روحانیت به وظیفه بصیرت بخشی و تلاش برای بیداری اسلامی اهتمام بورزند تا مردم از این هدایت بهره گرفته و بدین طریق بیداری اسلامی در سطح منطقه و جهان فراگیر شود تا ضمن رهایی مردم از چنگ و بال استکبار و استبداد، راه بهره مندی بشر از فضائل و مواهب انسانی آسمانی اسلامی هموار گردد.
وی گفت: راه بیدارگری مردم به وسیله روحانیت و ابلاغ پیام همانا حرکت در مسیر ولایت فقیه و ارتباط گیری با علماء جهان اسلام و نیز تاکید بر وحدت و عدم پرداختن به موارد محل اختلاف و در نهایت انتقال معارف بیدارگر قرآن و اهل بیت(ع) به مراکز دینی و مذهبی است.